Bekar.nl

Zoek je een in Nederland gevestigde Turkse datingsite? Bekar.nl is er zo één. In de FAQ zegt de site zich op Nederlandse en Belgische singles te richten. Hoewel de site bedoeld is als ‘datingsite voor Turken’ komt de lay-out wat generiek over. Voordeel: je kunt je er gratis inschrijven. UPDATE: Bekar.nl lijkt offline te zijn. Een alternatief is muslima.com.

Zoek je een internationale datingsite voor moslims? Check dan eens muslima.com. Ook hier is het aanmelden gratis. Eerst meer lezen over deze site kan op deze pagina.

Turkse datingsite BekarLinks zie je de voorpagina van Bekar. Bij het aanmelden hoef je voorlopig alleen je geslacht, leeftijd en of je op zoek bent naar een man of een vrouw op te geven. Zonder ingelogd te zijn geeft Bekar.nl eigenlijk weinig prijs over hoe de site werkt, en hoe deze er ‘van binnen’ uit ziet.

Wel staat er dat je geen lange vragenlijsten hoeft in te vullen. Ook is er een chat aanwezig. Na je inschrijving kan je flirten, profielen bekijken en berichten schrijven, en dus op zoek gaan naar een serieuze Turkse partner. Of je ook berichten kunt schrijven zonder een betaald abonnement lijkt ons niet. De prijzen van de abonnementen konden we niet direct terugvinden. Weet jij wat Bekar kost? Laat dan een reactie achter.

Vooral mannelijke profielen op deze Turkse Datingsite?

Wel zien we op de voorpagina talloze profielfoto’s staan; vermoedelijk van leden. Wat opvalt is dat dit voornamelijk mannen zijn. Of je ongevraagd met je hoofd op de voorpagina kunt komen na een inschrijving is ons onbekend. Dit zou goed kunnen, dus als je dit niet wil zou ik even goed de voorwaarden doorlezen.

Ter overweging

Al met al vinden we Bekar er wat generiek uitzien, alsof er meerdere datingsites precies zo uitzien maar een andere domeinnaam hebben. Ook is de informatie wat karig. Verder is het feit dat de social media linkjes onderaan de website niet correct zijn ingevuld ook niet echt een goed teken. Proberen kan natuurlijk altijd; misschien is het wel ene hele goede site.

Ervaringen met Bekar.nl

Ben jij lid of lid geweest van deze Turkse datingsite? Dan lezen we graag jouw ervaring terug op moslimas.nl. Ben je tevreden met deze site, of is er weinig aan? Ken je ander datingsites voor Turken die beter zijn? Wij vonden tot nu toe alleen Aşıkiss.com. We lezen je tips graag onder aan deze pagina. Happy dating!