Muslima Datingsite

Muslima.com is een internationale datingsite voor Moslims, waar ook veel Nederlandse moslims lid zijn. De site richt zich op singles die op zoek zijn naar een geschikte huwelijkspartner, maar ook op hen die graag nieuwe mensen leren kennen of vriendschap zoeken met mannen of vrouwen met een Islamitische achtergrond. Deze datingsite is al sinds 2006 actief. Ga naar de website Muslima

Marokkaanse en Turkse vrouwen vind je ook onder de deelnemers. Het aanmelden en zoeken naar geschikte (huwelijks)partners is volledig kosteloos. Volgens de site zelf hebben al 4.5 miljoen single moslims gebruik gemaakt van hun diensten.

Een quote van Muslima.com:

‘Ons ledenbestand is ruim 4,5 miljoen leden groot, en zij komen uit landen zoals de VS, Europa, Azië, Midden-Oosten en veel andere landen. Het is onze bedoeling om u te helpen uw perfecte Islamistische match te vinden, waar op de wereld die ook maar woonachtig is.’

Lees onze review om te zien of deze website iets voor je kan betekenen.

Website Muslima: een foto

muslima datingDe website heeft een eenvoudig zoeksysteem waarmee je kunt zoeken naar alleenstaande dame of heren die goed bij jouw eigen situatie aansluiten. Zoeken gaat in twee categorieën: moslima zoekt man en moslim zoekt vrouw. Dit kan dus zijn met het doel om te trouwen of voor een gewone vriendschap.

Mensen die op zoek zijn naar erotisch contact of alleen seks zijn niét welkom op deze dating site. Je kunt de taal van Muslima.com veranderen van het Engels naar het Nederlands. De site is ook in vele andere talen te lezen, zoals Frans, Duits, Bahasa en Arabisch.

Er bestaat ook een mogelijkheid om met anderen te chatten, naast het sturen van gewone interesseberichten. De site steekt goed in elkaar, en het gebruik wijst zich eigenlijk vanzelf. Neem rustig de tijd om je profiel zo veel mogelijk in te vullen. Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe meer reacties je zult ontvangen.

Geschikte partners via je mail

Als je eenmaal geregistreerd bent krijg je netjes via een email van tijd tot tijd een mail binnen met matches die goed bij jou profiel passen.
muslima profielen mailEen voorbeeld kun je hier links bekijken, we hebben de gezichten van de vrouwen onherkenbaar gemaakt uit privacy overwegingen. Normaal gesproken krijg je deze gezichten van mannen en vrouwen (afhankelijk van wat je zoekt) wel te zien. Klik op de foto om het beeld te vergroten.

De leden van Moslima.com

Het publiek op deze datingsite is zeer internationaal, maar je vindt er ook veel Nederlandse moslima’s en moslims. Ook vind je er bijvoorbeeld Nederlandse vrouwen die zich tot Islam hebben bekeerd. Niet elke bekeerde moslima zoekt een buitenlandse partner maar ze zijn wel aanwezig. Verder zijn er veel Marokkanen en Turken actief op de website.

Uiteraard zijn er ook veel leden die woonachtig zijn in de grote islamitische lande als Turkije, Indonesië, Egypte en Pakistan, maar ook landen als Iran, Nigeria, Algerije en zelfs India.

Elke stroming binnen de Islam wordt ruim vertegenwoordig (denk bijvoorbeeld aan Soennisme, Khawarij en Sjiisme). Er zijn altijd genoeg leden die bij jouw overtuiging en levensstijl passen.

muslima bnr

Kosten: wat kost Muslima.com?

De website kent 3 abonnementsvormen. Het Standaard Lidmaatschap is gratis. Je meldt je aan en kunt je volledige profiel vullen en op zoek gaan naar een geschikte man of vrouw. Aanmelden kan op deze pagina en kost je dus niets.

Daarnaast zijn er twee betaalde lidmaatschappen: het Gouden en Premium lidmaatschap. Met deze betaalde abonnementen kun je over meer functies van de site beschikken. Met een volledig abonnement kun je berichten sturen naar anderen en bijvoorbeeld chatten.

Op de website vind je een overzicht van wat je met welk abonnement allemaal kunt doen. De prijzen (bedragen in US Dollar) waren toen wij deze checkten als volgt:

Goud Abonnement:
1 maand $29.99
3 maanden $59.99 = gemiddeld $20.00 per maand
6 maanden $99.99 = gemiddeld $16.67 per maand
12 maanden $119.99 = gemiddeld $10.00 per maand

Platinum Abonnement:
1 maand $34.99
3 maanden $69.99 = gemiddeld $23.33 per maand
6 maanden $119.99 = gemiddeld $20.00 per maand
12 maanden $149.99 = gemiddeld $12.50 per maand

Zoals je ziet is diet geen goedkope datingsite, als je meer wil dan alleen de kosteloze functies. Check trouwens altijd de actuele kosten en prijzen van abonnementen op de website zelf. Deze kunnen veranderd zijn.

Review van Muslima

Op Youtube staat een video-review over de site Muslima. In de video zie je wat de site je na een gratis registratie te bieden heeft.

Ervaringen met Moslim Dating

Als je al ervaringen hebt met Muslima lezen we graag jouw eigen review. Je kunt deze onderaan de ze pagina schrijven. Ook jouw ervaring met andere datingsites voor moslims en moslimas zijn welkom voor onze webstek. We wensen je veel wijsheid toe bij het daten op deze website.

Date je graag met gelovigen en maakt het niet uit of dit moslims of christenen zijn? Bekijk dan eens dating voor christenen op christelijke-datingsites.nl. Veel plezier en succes met Muslima.com, mocht je daar gaat daten!

Turkse Datingsite

Zoek je specifiek naar Turkse vrouwen? Dan was de datingsite bekar.nl wellicht een aardige optie. Helaas is deze Turkse datingsite offline. We schreven er eerder deze review over, maar die is dus niet meer relevant. Weet je een alternatief voor Turkse Dating? Laat het ons weten.