MuslimLife.eu

Muslimlife.eu is een datingsite gespecialiseerd op het zoeken en hopelijk ook vinden van een goede Moslim partner. De site is in eerste instantie in het Duits, maar het is ook mogelijk om de site in het Turks of Engels te bekijken, net als Muslima.com. Een keurige, sober ogende site die best uitnodigend is door de eenvoudige lay-out.

Bezoek hier MuslimLife.eu

muslimlife.eu logoNa het aanmelden kun eigenlijk direct de site bekijken en van alles invullen. Maar je ontvangt wel een e-mail met een bevestigingslink om je account officieel te activeren. Dat wordt op zich niet heel duidelijk aangegeven, dus het is iets waar je even goed op moet letten.

De mail kan overigens in je spambox terecht komen, dus houd die ook goed in de gaten. Je kunt je profiel direct invullen, maar je hebt ook de optie om dit later te doen. Overigens zal een moderator je profiel controleren, dit om er zeker van te zijn dat het niet om een nepprofiel gaat, wat helaas nog steeds vaak gebeurt.

Opties muslimlife.eu

Je kunt op zoek gaan naar een eventuele partner. Je zou kunnen zoeken op profielnaam, maar ook een bepaald steekwoord invullen en in welk land je eventuele nieuwe partner woont. Je kunt iemand een ‘salam’ sturen, andere sites noemen dit vaak een flirt, maar het komt een beetje op hetzelfde idee neer, namelijk kort laten weten dat je interesse toont. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om direct een bericht aan de persoon te sturen en kun je hem of haar bij je favorieten opslaan.

Om ongelimiteerd berichten te sturen en profielen te bekijken, kun je een Premium lidmaatschap afsluiten. Dit kan vanaf een maand tot een volledig jaar. Als je een maand kiest dan betaal je 19,90 euro en voor een heel jaar 77,88 euro. Op zich redelijk normale prijzen. Betalen kan onder andere via PayPal en het vindt plaats in een veilige omgeving. Dit kun je zien aan de taakbalk waar de url van de website is weergegeven, waar een slotje met het woord veilig staat en de https://, waardoor je weet dat je achter een beveiligde SSL verbinding zit.

Eindoordeel muslimlif.eu

Het is een netjes opgezette site. Geen gedoe en alles heel duidelijk en dus overzichtelijk in beeld. Een duidelijke en sobere website waar je als Moslim goed op zoek naar een partner kunt gaan. Er zijn in ieder geval meer dan genoeg profielen aanwezig om tussen te zoeken. Interesse gewekt? Bekijk dan de website Bezoek hier MuslimLife.eu

Ervaringen met Muslim Life

Heb je ervaring met deze moslim-datingsite? We zijn erg benieuwd naar wat je goed en/of slecht vindt aan deze site. Laat dus een review achter als je lid bent of bent geweest. Een andere bekende moslima datingsite is Muslima.com