MoslimDating.com

Op moslimdating.com kun je, net als op Muslima.com, op zoek naar een Islamitische partnerschap, zoals het ook heel duidelijk op de beginpagina staat omschreven. Aanmelden gaat heel simpel en ook razendsnel. Je kunt meteen aan de slag, zodra je het account hebt aangemaakt.

Wat ons wel meteen opvalt is dat je op de welkomstpagina na het aanmaken ban een gratis account de betalingsmogelijkheden voor een Premium lidmaatschap in beeld krijgt. Dat is op zich wel jammer, want je krijgt wel het idee dat het een gratis datingsite is waar je op zoek kunt gaan naar mensen die het Moslim zijn net zijn net zo serieus als jijzelf nemen. Je kunt 10 dagen uitproberen voor 1 euro per dag en verder zijn de abonnementen als volgt:

  • 1 maand voor 34,99 euro
  • 3 maanden voor 49,99 euro
  • 1 jaar voor 95,88 euro

Let er ook op dat het na 12 maanden weer gefactureerd wordt, mocht je een premium lidmaatschap af willen sluiten.

Overige dingen op moslimdating.com

Als je op zoek wilt gaan naar andere leden, dan dien je als eerste je volledige profiel goed in te vullen. Tenminste, als je van de knop ‘zoekopdracht’ gebruik wilt maken. Je kunt ook browsen om alle leden te kunnen bekijken. Net als op social media kun je een duim omhoog voor een profiel geven  en kun je een gratis flirt verzenden. Als je een bericht wilt sturen, dan dien je een Premium lidmaatschap af te sluiten.

Eindoordeel moslimdating.com

Hoewel je vrij weinig kunt doen zonder en Premium lidmaatschap, is dat op zich niet zo heel erg. De prijzen zijn redelijk te doen en het geeft aan dat als je echt serieus op zoek bent naar een Islamitische partner, dat je er best voor wilt betalen. Overigens is het ook een voordeel dat de pagina beveiligd is door achter een SSL verbinding te zitten, waardoor je wat geruster en met een veiliger gevoel op zoek naar een date kunt gaan.

Al met al een overzichtelijke website waar zo te zien genoeg leden op te vinden zijn. Om berichten te zenden moet je wel betalen, maar omdat je 10 dagen voor 1 euro per dag uit kunt proberen is het goed te testen of dit de moeite waard is om te doen.

Ervaringen met Moslimdating.com

Heb je ervaring met deze moslim-datingsite? We zijn erg benieuwd naar wat je goed en/of slecht vindt aan deze site. Laat dus een review achter als je lid bent of bent geweest. Een andere bekende moslima datingsite is Muslima.com